19/2/19

CM/4rt/Exposicions orals. Context de l'Univers

Durant aquest trimestre i mig, l'alumnat de 4rt hem estat treballant el context de l'univers i la setmana passada vam realitzar com a cloenda, en grups internivell. Us deixem les imatges.

73 comentaris:

Joel Llamas ha dit...

Hola sóc el Joel de 4rtB. M'ha agradat molt aquest context d'aprenentatge sobre l'univers.
També m'ha encantat l'exposició de l'univers, ja que és un tema molt interessant.
Quan vaig esposar amb el meu grup em vaig sentir tranquil per aixi no equivocar-m'he, i tots els companys vam aportar idees i vam treballar molt bé.Aquell día vaig saber que fa poc van descubrir un planeta nan que es diu Xena. Quan van fer la foto en vaig sentir molt content perque estaven els meus amics.
He aprés moltes coses sobre l'univers. Adeu!

Marçal Santamaria ha dit...

Quan vaig fer l'exposició oral no vaig passar vergonya, estava allà exposant i prou. Després, mentre em feien la foto em sentia alegre de treure'm un pes de sobre.
Abans de tot això, vam preparar-la en grup, primer no ens enteníem gaire però al final tot va acabar bé.
Després d'això ens vam ajuntar amb les altres classes per posar la informació en comú,allà no vam discutir. Finalment vam fer l'exposició.
M'ha agradat molt treballar aquest context, perquè abans no sabia tantes coses de l'Univers.











Unknown ha dit...

Hola soc el Xavi de 4tB i gracies a l`expocició de l`univers vaig aprendre moltes coses noves per exemple que es l´any de traspas, com es formen les estacions de l`any, com es formen els eclipsis de Lluna o de Sol etc....
I el que més m´ha agradat es treballar l´univers, moltes gracies i adeu!!!!!!!!😎😎😎😎😎😎😎🤑👽👽👽💩💩💩🤡😝🙂🙂

Gisela Pineda ha dit...

Hola,jo era del grup del Sistema Solar i quan estaba en la classe exponent estaba molt nerviosa i també molt emocionada. Per explicar-lis als meus companys les coses que em après com per exemple que júpiter va ser el primer planeta que va ser en el Sistema Solar .I aquesta experiencia m´ agradat molt i podria fer- lo un altra vegada.Gracies

Ariadna Vacas ha dit...

Hola bon dia.
Jo soc del grup dels planetes interiors.
El dia de l'exposició hem vaig sentir molt nerviosa perqué tenia por de ferlo malament, peró després hem va sortir molt bé! Jo crec que tots els grups ho hem fet molt bé. Hem va agradar molt ferlo!

Laia Camprubi ha dit...

Hola bona tarda!

Jo anava al grup del Sistema Solar.
A mi tot això de l´univers m´ha agradat molt i he après moltes coses com per exemple:
que l´univers es va crear per el big bang.
(jo no vaig venir per això no puc exlicar gaire cosa).

Laia
23-2-19
Gracies!





Gerard Sánchez ha dit...

Durant l'exposició m'he sentit nerviós perquè hi havia molta gent.
A mi l'exposició em va agradar, perquè ens va queda força bé.
Jo hagués pogut millorar la veu perquè vaig parlar fluixet.
Estic satisfet de com ens va quedar a tots.

Laia Camprubi ha dit...

Hola bona tarda!

A mi el tema de l'univers m'ha agradat molt i he après moltes coses com per exemple: que
l'univers es va crear fer el big bang.
(Jo no vaig venir a l'exposició llavors no puc explicar gaire cosa)


Laia
23-2-19
Gracies!

Unknown ha dit...

Hola!soc la Ronda i a mi em va agradar molt perquè vaig aprendre moltes coses.

David Garcia ha dit...

Hola, m'ha agradat aquestes exposicions perquè al separar els diferents temes hem aprés moltes coses del univers.
Quan hem va tocar fer la exposició de planetes interiors estava nerviós i els meus companys crec que també.
I hem va agradar molt treballar en grup. Hem va sorprendre que Mercuri s'assembla a la Lluna.
M'ha agradat molt el context perquè no sabia que hi hagin tantes constel·lacions,satèl·lits, que el planetes fossin tan grans.

Ronda Agüero Guisamonde ha dit...

Hola!soc la Ronda i em va agradar molt la exposicio oral perquè vaig aprendre moltes coses.

Marc Gonzàlez ha dit...

Hola, bon dia:

jo vaig formar part del grup dels Planetes Exteriors, a més, vaig aprendre moltes coses, com per exemple: A Saturn li estan desapareixen els anells, un petit cos va xocar amb Urà i el va posar cap per munt i per acabar, s'ha descobert un nou planeta al qual li han posat "Xena".
Va ser una experiència molt bonica perqué fer això amb nens i nenes que no ens coneixem gaire ha estat una de les coses més maques de les moltes que hem fet.


Marc

Pau Gutierrez ha dit...

Hola nens de l'Escola enxaneta, jo no sabia res de l'espai fins que la meva pofesora Lydya amb va enseña moltes cosas sobre l'espai, moltes gracies a totes les professores.

aimen ha dit...

A mi m' agradat molt la exposició i he apres molt en el grup de trançlasio com que el sol no esta al centre de la tierra i que hi ha un planeta nou en sistema solar i vui repetir


aimen

Unknown ha dit...


Hola bon día, jo vull comentar-vos que el día de l'exposició emb vaig sentir molt content peró a la vuegada una mica trist, per que al principi no emb savia el paper. Parlava molt depresa per que estaba molt nervios.



Noah.f

planetes interiors

Eric Arnau ha dit...

Aquesta Expocicio oral me encantat perquè buscan e apres moltes coses com que la tierra que dura 23h 56 min 4segons I fa molt de temps duraba 6h!!!!!! . Em vaig sentir molt nervios perquè no sabía si o feia bè o no. Bueno me me vaig ade😂😂😂😂

Anònim ha dit...

Soc el Pau Mora. A mi m'ha agradat treballar l'univers perquè he aprés coses noves i a la Marina de la universitat, li dono les gràcies perquè m'ha ajudat quan estava nerviós. M'agradaria tornar a fer l'exposicio perquè em va agradar treballar davant dels companys.

Aleix Alonso ha dit...

Jo quan vaig fer l'exposició em vaig sentir una mica nerviós. Estic satisfet del treball que vam fer amb el meu grup perquè vam explicar l'exposició bastant bé i també vam fer un mural.
Em va agradar l'explicació que van fer el grup del sistema solar.
A mi em va sorprendre que dintre de molts anys el sol s'apagui i que diuen que la lluna podria ser un fragment de la terra.
Jo em vaig sentir bé quan em van fer la foto perquè no em molesta que me les facin. Els altres grups també estaven satisfets del seu treball.
Per acabar em va agradar aquest treball perquè he apres moltes coses com que els planetes mes grans del sistema solar son Saturn, Júpiter, Urà i Neptú.

Hugo Palacios Moreno ha dit...

Ľexposició que vam fer amb va agradar perqué vam aprendre coses que no sabiem . El treball en grup va anar molt bè, gracies a ľEric que va portar ľinformació també ľana que va ayudar a pensar, cadascun del grup va ayudar ďalguna forma. amb el treball que vam fer ľexposició va surtir molt bè

Sara Gil ha dit...

A mi les exposicions orals de l'univers hem van semblar un treball que es pot aprofitar per :Conèixer als companys/es de les altres classes,també per ajudar al sentit de la vergonya,per comunicar-se d'una altra maner,... .

També a mi hem va semblar bé que altres companys de classe ens valorin a nosaltres i nosaltres valorar-los a ells.

Sara Gil ha dit...

A mi les exposicions de l'univers hem van semblar una oportunitat per tothom,com per exemple :conèixer companys/es de les altres classes,per ajudar al sentit de la vergonya,per comunicar-nos d'un altra manera,... .

També hem va semblar bé que els companys de classe ens valoressin a nosaltres i nosaltres a ells.

Gerard Sánchez ha dit...

Durant l'expsició m'he sentit nerviós,perquè hi haavia molta gent.
El treball ens ha sortit força bé,perquè tots ens ho sabiem.
A mi em va sorprendre que en el sistema solar hi hagi una estrella i a l'univers hi hagi mil.lers de estrelles.
Quan m'han fet la foto m'he sentit com si fos un famòs.
Finalment crec que ens ha quedat força bé.

Noa Diáz Garcia ha dit...

Hola grups com us vau sentir mentres vau exposàveu o estaveu tranquils o tranquil.les us sentieu una mica in segurs o segures repetirieu la experiencia un altre vegada que us va fer pensar el treball en grup creieu que podriru millorar algun aspecte . Esteu agraits i agraides de algun company/a per que?. jo aquell dia vaig aprendre que el sol surtia per l'est i sen va cap l'oest. Cuan estaven fer la fotografia hem sentia molt contenta perque o avia aconsegit pasar la meva vergonya.A mi el context d' aprementatge de l' univers hem va semblar molt guay i divertit.


Ariadna Casany Gómez ha dit...

Hola soc l AriC i m ha agradat ho que hem estudiat de l Univers perque abans no savia que era una Supernova i ara ho se, tambe no savia altres coses però el tema que m ha agradat mes a estat l'expocicio oral perque m' ha motivat molt encara que estava molt nerviosa. Despres de fer l' expocicio oral em craig quédar satisfeta perque ho havia acabat.
Gracies a que he estudiat l' Univers se que es la translacio i la rotació i per a que serveix. La rotació serveix pel día i per la nit i la translacio serveix per les estacions de l Any.La veritat es que hem dona pena deixar de estudiar l'Univers.

Unknown ha dit...

A sigut 😁😁 una experiencia molt xula i molt imaginativa.pero m'ha senvlat. una mica currículum i podriam averiguar rey cosas mes relacionat ambiente l'univers,perqué quasi total el que em fet a subir relacionat ambiente unaltres cosas i as Rica con si todo de l'univers.😊😑😮😣
Anna Giménez García








Liuva Diaz ha dit...

Yo me e sentido muy nerviosa, porque había mucha gente, pero me lo e pasado muy bien.Me a encantado.

cesar verderi tapia ha dit...

cuan vaig sortir a exposar em vaig sentir amb una mica de por.Jo pensó que el meu grup era molt inteligent

Unknown ha dit...

Hola soc victoria.
Vaig explicar con va sentir el día de la exposició. Me vaig sentir nerviosa i m'agradaria repetir l'experencia. Pensó que el treball del grup,que tots lo han fet be i estic satisfeta del treball que em fet tots.Vaig aprender que hi ha dues llunes perqué les dues cares de la lluna son tan diferents l'una de l'altre.En el moment que ens van a fer la foto m'he sentit contenta en fer-ho em Vaig adonar que va valer la pena fer-ho.Per acabar el context d'aprenentatge m'ha semblat divertit i interessant alhora.

Liuva Diaz Repetto ha dit...

Yo me he sentido muy bien, estaba un poco nerviosa pero se me paso.Lo que pienso del trabajo, es que es muy chulo aprender sobre el universo.

Joan Pau Cruz ha dit...

El treball sobre l'univers va ser fet amb molt d'esforç i col·laboració dels meus companys: Aleix Amador, Ivan, Paula i jo.
Treball en el qual va aprendre molt més sobre els planetes interiors i al exposar-lo davant els meus companys em senti una mica nerviós.
El que més em va cridar l'atenció de l'exposició és que la terra gira cada vegada més lenta.
En acabar ens van fer una fotografia, em vaig sentir feliç i satisfet.

Valeria ha dit...

Hola soc Valeria,em agradat molt fer la exposició per que m'apress mes sobre l'univers com el sistema solar,com es va formar l'univers,la lluna i els moviments de la terra etc.La meva experiencia en la exposició va ser molt nerviosa i quan va fer la foto tambe estava un poc nerviosa pero estic molt satisfeta de haver acabat l'exposicio i jo crec que ha estat molt be fer l'exposicio de total del que m'apress.

cesar vederi tapia ha dit...

Jo quan exposava em sentía una mica nervios.Jo pensó que el meu grup avia trevallat be i quan em feien la foto em sentía una mica nervios.Els demes grups jo crecque ho han fet vastant be,el quemes emva agradar va ser el sistema solar.El context d'aprenentatge m'ha semblat molt xulo.

Victoria Risson ha dit...

Hola soc victoria ara us explicarem con me vaig sentir el día de l'exposicio, me vaig sentir nerviosa i m'he agradaría repetir l'experencia .Pensu del treball del grup que tots lo van fer be i estic satisfeta del treball que en fet tots.Aquell día vaig aprendre que hi ha dues llunes perqué les dues cares de la lluna son tan diferents l'una de l'altre.Quant es van tomar la foto em vaig sentir contenta de lo que havien fet tots i va valer la pena en fer-lo i per acabar el context d' aprenentatge m'ha semblat divertit i interessant alhora.

Berta Reina Sanchez ha dit...

Hola,soc la Berta Reina quan vaig exposar amb el grup de Rotació estava nerviosa i a la vegada emocionada perquè tenia davant tots els nens de 4t i no tots els dies tinc que exposar.
Per un atre costat estic molt contenta pel treball conjunt. Quan ens van fer la fotografia em vaig sentir molt satisfeta de l'esforç fet entre tots i com ens van ajudar les professores.
Per acabar el context d'aprenentatge de l'Univers m'ha semblat molt interessant perquè es un tema que tenim que estudiar perquè es molt important.

Gracies a tots per fer-ho possible!!!

Ian Bart ha dit...

A mi m'agradat molt el context, tot i que ha estat molt complicat.

Sobretot m'agradat tenir que buscar informacio per internet,el treball en equip i les relacions de treballar amb altres companys.

Saad El maddi ha dit...

Hola,a tu tomar,
aquesta experiencia a sigue molt bonan,perquè tots els meus comanos van ser molt amables amb mi.
Yo soc del grup del planetes exteriors,vaig qun hi havia
un sinto de asteroides.
Es tic molt satisfe per el trabill que em fet

Aina del corral ha dit...

M'ha agradat molt el univers, perquè no sabia res sobre el tema i he après moltes coses noves i molt divertides.
Mentres esposava em vaig sentir molt nerviosa al principi però després se'm va passar. I estic molt contenta per el treball en grup perquè ens va quedar super bé.
Lo que més m'ha sorprès de l'univers ha estat que, el sol fos blanc i amb puntets negres. En el moment de la fotografia estava molt contenta. I el context d'aprenentatge m'ha semblat que era molt interessant i entretingut i que he après moltes coses.

YERAY NAHARRO LÓPEZ ha dit...

CONTEXT D'Aprenentatge: PETITS EXPLORADORS DE L'UNIVERS

EXPOSICIÓ ORAL: "Moviment de translació"

La setmana passada a l'escola, els nens de 4 vam fer una exposició oral.
Jo estava molt nerviós, perquè hem donava molta vergonya, jo i els meus companys: (Dani, Raul, Maria, Aimen) vam parlar sobre el moviment de translació, i jo vaig ser el presentador amb el meu company Dani, vaig explicar que participava el moviment de translació, vam fer un mural entre tots i jo vaig decorar. Tant els meus companys com jo ens vam esforçar molt, però el podríem haver millorat en la lletra del murall i també en practicar l'argument que havíem de dir en públic que hi eren tots els nens de 4. A mi no m'agradaria repetir l'experiència per què hem donava molta vergonya.
Aquell dia vaig aprendre la velocitat de la lluna que ho va explicar els companys de l'altre classe. Quan hem feia la fotografia hem vaig sentir tranquil perquè ja havíem acabat l'exposició i ja l'hi tocava a un altre grup.
El context d'aprenentatge m'agradat molt. Ha sigut una bona experiència.

Yeray Naharro López 4A

Lara de Haro Garcia ha dit...

Hola, soc la Lara i aquest curs m'ha agradat molt perque el projecte que hem estudiat ha estat molt interesant i he apres moltes coses que no sabia de l'univers i de l'espai.
Al prinicipi em vaig sentir molt nerviosa, pero despres segura de mi mateixa, aixi que m'agradaria repetir l'experiencia. Estic molt satisfeta del treball que vam fer entre tots , jo vaig aprendre moltes coses i la que més em va sorprende es que la lluna esta feta d'un tros de la terra i d'un tros de mida de mart. En el moment de fer-nos la foto em vaig sentir feliç perque estava amb el meu grup.

Pol C ha dit...

Hola sóc el Pol Compte.Opino sobre les fotos de l'univers que m'agradaria tornar a treballarlo. Perque quan vam fer el mural i hem va agradar molt.

Adrian ha dit...

Hola jo soc l'Adrian,i explicare com m'he sentit.
A l'expocicio de l'uninevers estaba una mica nervios perquè no sabia si ho faria bè.
A estat divertida la experiencia perquè era creativa he ingenyosa.
Ens ha agradat molt participar en aquesta expociciò,moltes gracies.
Escrit per itzAdrian13 xdxdxdxdxdxdxdxdxd

Pol Manjón Ibáñez ha dit...

El context d'aprenentatge de l'Univers m'ha semblat molt interessant, he après moltes coses sobre els planetes, el sol, altres galàxies, la NASA, Apol·lo 11, etc..

El nostre grup (Pol Manjón, Mateu, Izan, Iker), vam treballar el Sistema Solar. Cadascú de nosaltres havíem de cercar informació i entre tots preparar el mural per exposar a la classe.

Després ens vam reunir amb els grups de les altres classes que havien treballat com nosaltres el Sistema Solar, per preparar l'exposició oral. Malauradament jo em vaig posar malalt i no vaig poder venir a fer-la.

M'ha semblat una experiència molt interessant, m'ha agradat molt el fet de compartir aquesta experiència amb els meus companys.

Fins aviat,

Signat: Pol Manjón Ibáñez.

IVAN RIOS FERNANDEZ ha dit...

Parlar davant de tot el curs era per a mi era important, per això abans de començar tenia una mica de nervis i també de vergonya.
El tema que ens ha tocat exposar, “Planetes Interiors”, ma resultat molt i molt interesant. Es tracte dels planetes més propers a l’orbita terrestre i com que són els planetes veins, el tema m’atrau molt. Mu he passat molt bé preparant l’exposició amb el grup. Crec que el meu grup ho vam fer molt bé, vam explicar tot el que volíem.
Aquest context de aprenentatge m’ha semblat molt interessant, perquè m’ ha flipat tot el que passa al univers, especialment els eclipsis i les constel·lacions. Sobretot els eclipses, perque l’eclipsi lunar, que és el que més m’agrada, la lluna canvia de color degut a que la terra es posa entremig del sol i la lluna i llavors, els rajos de sol es reflexen a la terra i llavors el color que té la terra es reflexe a la lluna i llavors canvia de color. I com que la lluna, la terra i el sol son planetes interiors, m’agradan tant els planetes interiors.

Anònim ha dit...

Hola, sóc la Ran. M'ha agradat fer aquest projecte perquè he après moltes coses sobre l'univers que abans no sabia, crec que va ser un dels millors projectes que he fet. Quan exposava davant els companys em sentia segur perquè havien persones que coneixia. Quan hem feien les fotos hem sentia orgullosa de mi mateixa per haver arribat fins aquí amb els meus companys del grup. Aquell dia vaig aprendre la rotació i m'havia agradat molt. El context d'aprenentatge de l'univers m'ha semblat molt interessant i divertit d'aprendre.

Ran ha dit...

Hola sóc la Ran. M'encantava fer aquest projecte perquè he après moltes coses Sobre l'univers que no sabia abans

ona caballero ha dit...

Hola soc la Ona.Fent aquesta exposicio he apres que Jupiter va ser el primer planeta que es va formar al Sistema Solar.Jo milloraria de fer mes gestos amb les mans i de parlar amb el to de veu mes fort,Fent la exposicio he estat molt tranquila i a la vegada orgullosa del meu treball.✔😜😋💜

Mario Donate ha dit...

Aquest context de l'univers m'ha semblat molt divertit e interesant, perque he après moltes coses que no sabia.
La activitat que m'ha agradat més ha sigut la exposició, a mi em va tocar al Sistema Solar amb uns nens que van treballar molt i ens ho vam passar molt bé. El primer dia que estavem preparant la exposició em va impactar molt una cosa que no sabia, era que només n'hi ha una estrella al Sistema Solar que és el Sol.
Fer aquest treball durant tants dies m'ha semblat una experiència molt bonica.

Alberto Tobajas ha dit...

M'agradat aprendre totes aquestes coses sobre la lluna, el que mes m'ha impactat a estat el eclipse llunar. Tambè m'agradat aprendre la creació de la lluna ja que es el meu satèl.lit preferit

Pol Compte Garrido ha dit...

Hola sóc el Pol C.
M'ha hagradaria tornar a treballarlo l'univers perque he apres molt I perque m'heha encantat

Alba Sánchez ha dit...

Hola soc l´Alba.
L´exposició em va agradar molt,perquè deien coses molt iteresants i que no saviem o que no abiem estudiat amb tan detall.
El tema de l´univers a estat molt interesant.He apres moltes coses divertides a mi m´agrada-ria segir estudiant l´univers pero crec que el seguent tema també sera interesant.

Unknown ha dit...


Aquest context del univers m´ha agradat molt,perqué e apres moltes coses del univers que yo no savia , yo no faria de nou la exposició perqué en la meva opinió ho vem fet tots molt bé.Peró li diria al meu grup en la meva opinió, podriem aver parlat mes fort perqué no se escoltava molt. quan yo vaig esposar estava una mica nerviosa perqué tenia por de equivocarme,pero vaig prnsar dien si confio en mi o fare be.

Alba ha dit...

Hola soc l´Alba
Aquest context m´ha agradat molt perquè he apres moltes coses que no savia.
fer l´esposició hem va agradar molt i va estar molt interesant i ara se moltes més coses que vans no tenia ni idea.

Aroa Fenoy ha dit...

Hola jo soc la Aroa y a mí em va agradar l exposició,estaba alegre i nerviosa pero al final jo i tots ho em fet be.

Dani Viñas Gonzalez ha dit...

Hola.

Jo mentres que exposava tenia vergonya perqué tot quart m'estava mirant a mi.
Jo estic molt satisfet amb el trevall que hem fet tot el grup el moviment de translacio
perqué per exemple he apres que la terra fa el moviment de translacio al contrari de les agulles del rellotge .
A mi m'ha agradat molt estudiar l'espai perqué avans no sabía casi rés i ara se més coses.

Anònim ha dit...

Hola soc l´Evelyn m´ha agradat mol que en aquest curs he apres molt sobre l´Univers, sobretot el moviment de rotació de la terra, ja que va ser la meva exposició, i també vaig aprendre els planetes, i quan em vaig fer la foto em vaig sentir contenta perquè estava amb el meu grup.

Raúl Lores ha dit...

Hola sóc el Raul!!!Aquest projecte m´ha fet aprendre les coses de l´univers, i el moviment de translació és el meu juntament amb el Aimen, Maria, Yeray i Dani V.El que més m´ha sorprès ha sigut que cada 4 anys, l´any tingui un dia més i que s´anomeni any de traspàs.
M´ha agradat fer aquest treball amb els companys perquè cadascú ha aportat coses diferents i hem après uns dels altres.
Jo em vaig sentir una mica nerviós però amb ganes de fe-ho i m´agradaria fer-ne molts més projectes com aquest.

26/02/2019

Abril Robles 4C ha dit...

Hola, soc l'Abril.
Al context d'aprenentatge em va tocar al grup que estudiava els planetes exteriors. Al començar no sabia perquè es deien planetes exteriors i em va semblar molt interessant estudiar-los.
Ens va costar bastant treballar en equip perque erem molts, però ho vam aconseguir i això ens va fer sentir molt bé.
Em va agradar molt fer la exposició davant dels companys i vaig aprendre moltes coses dels altres grups.
A mí aquest context d'aprenentatge m'ha agradat mooooooooolt.

Ainhoa Polo ha dit...

Hola!, sóc l'Ainhoa.
Aquest context d'aprenentatge m'ha agradat molt.
Al principi el treball en grup va ser una mica difícil, però al final va valdre la pena perquè vam aprendre moltes coses noves sobre l'univers.
L'exposició oral em feia una mica de vergonya i encara que vaig parlar massa ràpid, crec que ens va sortir molt bé.

Maria Serret ha dit...

Hola sóc la Maria, del grup de moviment de Translació.Fent la exposició he après moltes coses que no sabia, també estava molt nerviosa vaig passar molta por . Jo crec que tindria que millorar algunes coses més com no anar tant rapida i per acabar vull dir que vaig gaudir molt de la exposició oral 😊


Guillem Herrero ha dit...


Hola bona tarda, la setmana passada vam fer una exposició de l'univers, jo vaig ser el grup del Sistema Solar.Estava molt nerviós però a la vegada content per l'esforç que havia fet amb el meu grup.
He après moltes coses més de les que sabia...
Lo que més m'agradat ha sigut la informació de la lluna de sang.


Dimarts,26 de febrer del 2019 a les 19:30

Izan Gutierrez ha dit...

Hola sóc Izan Gutierrez,
El treball de l´univers m´agradat molt, mentres exposava no vaig estar nervios, i quan van fer la fotografía, en vaig posar alegre.

Mae Gómez ha dit...

Hola sóc la Mae.
He apres moltes coses de l´univers però sobretot del planeta Júpiter. Ara tinc més informació.
M´ha agradat treballar aquest pojecte.

Izan Gutierrez ha dit...

Hola sóc Izan de 4ºC

El treball de l´univers m´agradat molt, mentres exposava no vaig estar nervios, i quan van fer la fotografía, en vaig posar alegre.
He après moltes coses dels planetes i el espai.

Guillem Herrero ha dit...

Hola!

Unknown ha dit...

Hola amb dic Samuel ia mi m’ agradat moltisim treballar el espai perquè e apres moltes coses perexeple que al prime homa que va trapitja la Lluna va ser Neil Amstrong al any 1969 tambe que la Lluna te un crater que es diu Catala i que el cinturo de Kuiper és troba situat mes alla de la orbita de neptu.Tambe m’ agradat estudiar el espai perquè a sigut molt interesant i divertit i m’ agradat i fer el mural amb els grups que em fet a la clase cumparti als llibras i les maquetes que em fet i em portat.

Marcos ha dit...

Hola sóc l Marcos da 4B.
M´ha agradat molt treballar l'univers. He après moltes coses, els satèl·its dels planetas, els planetas, la lluna i les seves fases.

Izan Merino serrano ha dit...

Hola, sóc al izan, i m'agradat aquet contex d'aprenentage i m'agradat fer el univers.
He apres moltes coses del univers.
I tambe hem fet molts jocs divertits del univers.

Ariadna Alonso ha dit...

Hola bona tarda, sóc l'Ariadna i a mi m'agradat molt. al prinsipi estava molt nerviosa però
després ja em vaig anant acostumant i jo voldria rapetir una altra vagada, perquè va ser molt
divertit i interesant. A vegades estava tranquil.la i unes altres estresada. Però també m'agradat molt com han quedat els murals.

Evelyn Gómez ha dit...

Hola soc l´Evelyn m´ha agradat aquest curs molt, m´he divertit i apres moltes coses sobretot del Univers i especialment del moviment de rotació de la Terra, ja que va ser el meu treball de exposició i quan vaig ferla hem vaig sentir molt alegre. També vaig aprendre molt dels planetes i quan ens vam fer la foto em vaig sentir contenta amb els meus companys!!!.

Marți Carmona ha dit...

Hola, soc Marti. M'ha fet apredre moltes coses com que la Lluna abans no sabía que era un satelit natural de la Terra.
I tampoc sabia que al Sistema Solar tenía 8 planetas.
I ara sé que el nostre planeta es el tercer mes lluny del Sol.
El mural m'agradat molt fer-ho en grup, perque he pogut compartir les idees.
A la exposicio estaba nervios pero a la vegada content.

Unknown ha dit...

Hola, soc la Leyre López m'ha agradat molt fer aquet traball. A la presentacio estava molt nerviosa pero tambe molt contenta, e apres molt del nostra planeta.

Mateu Pérez ha dit...

Hola, sóc el Mateu,i aquest context d´aprenentatge m´ha agradat molt. A mi sempre m´ha agradat l´Univers, i per això em va agradar tant ser del grup del Sistema Solar . Al ser el grup principal hem pogut aportar diferents plantejaments. El meu grup m´ha ajudat a aprendre molt més i a reflexionar sobre les meves idees. En quant al mural, jo crec que a tots ens ha quedat bastant bé.





Gràcies

MARTINA ha dit...

Martina Martínez.

Hola ,bon día soc la Martina Martinez,mentres exposava amb el meu grup de la rotació vaig estar una mica nerviosa pero a la vegada emocionada,perquè tenia davant els nens/es de 4rt mirant-me.Per l´altre banda vaig estar molt contenta amb els meus companys/es i sobretot amb la Gemma i la Lydia perquè em van ajudar molt.Per acabar el context d'aprenentatge va ser un tema que em estat estudiant i era molt interesant i divertit!!!